Kayakapı Premium Caves Kapadokya Lüks Butik Mağara Oteli

Merkezi bir konuma sahip olan otel, Adana Arkeoloji Müzesi’ne 200 metre, Seyhan Nehri’ne ise 500 metre mesafede yer almaktadır. İş ve turistik amaçlı konaklamalarınızda rahat ve konforlu bir tatil imkanı sunmaktadır. Görmeniz gereken yerler arasında ise Bebekli Kilise, Merkez Park ve Merkez Camii, Büyük Saat Kulesi ve Tarihi Taş köprü tarihi ve turistik yerler otelimize yürüme mesafesindedir.

  • Özellikler Misafirlerimiz için ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve lobide televizyon mevcuttur.
  • Sanatçıya eşlik eden misafirler bu günün hatırasını sanatçıyla çekildiği resim ve konser zamanında yapmış oldukları canlı yayınlarla ortaya koydu.
  • Bu konaklama tesisi, şehir merkezinden 2 km mesafede bulunmaktadır.
  • Bu otel Adana Etnografya Müzesi ile 0,5 mi (0,8 km) ve Atatürk Bilim ve Kültür Müzesi ile 0,7 mi (1,1 km) mesafede.

Uzaklıklar en yakın 0.1 mil ve kilometre değerine yuvarlanarak gösterilmektedir. KAYAK ile diğer binlerce otel, uçuş ve araç kiralama seçeneğini bulun. Sorun olduğunu gördüğüm şeyleri yazarım ama sorun yaşamadığım için yazmıyorum.

Giriş/Çıkış

Önce Ümmet Özcan, ardından da Garmiani’yi hayranları ile buluşturan Cage Club, bir başka dünya yıldızı sanatçı Willy William’ı hafta sonu hayranları ile buluşturdu. ​​​​​​​Yaz sezonu gece ve eğlence hayatı hız kesmeden devam ederken Girne’nin en popüler mekanı Coco Bongo Island’da sürpriz etkinliklerle misafirlerini eğlendirmeye devam ediyor. Hemen her gün birbirinden farklı etkinliklerle her kesime hitap eden mekan, önümüzdeki Pazar günü gerçekleştireceği plaj partisine hazırlanıyor. Kaya Premium projesi; nerede, kim yapıyor, teslim tarihi, fiyat, sosyal donatılar ve genel bilgiler..

Standard Tek Büyük Veya Iki Ayrı Yataklı Oda

Çeşitli yemeklerin servis edildiği Atatürk Parkı, Taşköprü, otelden sadece 20 dakika yürüme mesafesindedir. 1.5 saatlik ve kişi kapasiteli lux balonlarımızla, casino kayapremium Kapadokyanın eşsiz manzarasının keyfine varın. En az 1 saatlik ve kişi kapasiteli balonlarımızla, Kapadokyanın eşsiz manzarasının keyfine varın.

Kaya Premium Granule

Kocaman havuz ve spa hizmetleri hediye geldi. Temiz gösterişli kaliteli güler yüzlü çalışan bu fiyata çok güzel bir otel teşekkürler. Telif hakkı © 2024 Tüm hakları saklıdır

Detaylı bilgi için bizim ile iletişime geçebilirsiniz. Gecelik ₺ 2.694 (Bu otel için en güncel başlangıç fiyatı). Gelecekteki ziyaretçilerin otel konaklamalarını iyileştirmelerine yardımcı olmak amacıyla, önceki konukların görüşlerini, önerilerini ve otel bilgilerini sunarlar.

Deja un comentario

Scroll al inicio